Vi fører felger fra de aller fleste importører i Norge og kan finne akkurat den rette felgen til din bil, dyr eller billig.

Utstyr og felger - Oslo & Akershus

På utkikk etter nye felger til ditt kjøretøy?

Felger går også ut på dato, og vi anbefaler at du gjør en ekstra sjekk på dine felger før du skifter til sommerdekk eller vinterdekk. Hos Holmen Bilgummi står kunnskap og erfaring sterkt og vi hjelper deg med å finne felger som passer både lommeboken og bilen din.

Felger er med på å gi din bil et særpreg og stil, men utseende på en felg handler også om hva som er praktisk. Velger man for eksempel en åpen felg er disse ofte lettere å holde rene enn de mer tettere felgene. En åpen felg kan også være upraktisk om vinteren da snøen pakker seg lettere som kan føre til en ubalanse.

Holmen Bilgummiverksted utfører også felgretting. Bulk i felgen fører til vibrasjoner og ubalanse for kjøretøyet ditt på veien. Det vil også bli en hurtigere slitasje på understellet.

Vi skaffer deg de felgene som passer til forholdene i Oslo og Akershus.

Våre kunder setter stor pris på kvaliteten vi leverer på våre felger. Vi tilbyr felger fra mange importører i Norge.

Under finner du lenker til våre samarbeidspartnere.

Ta gjerne turen innom vår butikk i Smalvollveien 6 i Oslo, så hjelper vi deg med å finne riktig felg for deg og ditt kjøretøy.

Ny felg - Oslo og Akershus

Personvern