Trenger du nye dekk?

Sommerdekk og vinterdekk - Oslo & Akershus

Trenger kjøretøyet ditt nye sommerdekk eller vinterdekk?
Å føle seg trygg på veien uansett vær og føre er viktig. Dette får du ved å velge riktige dekk til din bil.
Vi i Holmen AS Bilgummiverksted er svært opptatte av å levere dekk i beste kvalitet slik at du skal være trygg på at dine dekk er sikre og tar deg frem dit du skal. Her på Østlandet kan det til tider være krevende veiforhold for din bil. Vi skaffer deg de dekkene som passer til forholdene i Oslo og Akershus.

Holmen AS Bilgummiverksted reparerer det meste innen dekk og felger til alle typer kjøretøy - alt fra en trillebår til anleggsmaskiner. Føler man at bilen er i ubalanse eller at det rister i rattet kan det skyldes hull i sideveggen på dekket. Ta turen innom oss i Smalvollveien 6 i Oslo så hjelper vi deg.
Vi fører et bredt utvalgt på dekk der vi legger vekt på sikkerhet, komfort, kvalitet og sist, men ikke minst: En god totaløkonomi. Vi har et godt utvalg av både sommerdekk og vinterdekk fra merker som Nokian, Pirelli, Michelin, Maxxis,Yokohama, Kumho og Goodyear.

 

Klikk her for å se våre sommerdekk

Klikk her for å se våre vinterdekk


Sommerdekk - Oslo & Akershus

På tide å skifte ut de gamle sommerdekkene?

Når det kommer til sommerdekk stiller de som regel de samme kravene til dekkene uansett hvor man befinner seg i verden. Det er viktig at dekkene tåler bilens vekt og topphastighet.

De viktigste egenskapene til gode sommerdekk er at de skal ha en god evne til å motstå vannplaning, ha et godt sidegrep og en kort bremselengde. Dette gjør at du ikke mister kontrollen og føler deg mer sikker når du er på vei til jobb, kjøretur til hytta eller skal levere i barnehagen. Vi skaffer deg de beste dekkene til både våt og tørr vei, enten du prioriterer støydemping og komfort eller andre egenskaper på dine sommerdekk.

Vi i Holmen AS Bilgummiverksted er opptatt av at våre kunder i områdene rundt Oslo og Akershus skal føle seg sikre på veien. Med vår kunnskap og erfaring finner vi de riktige sommerdekkene som passer din bil.

Vi har et stort utvalg av sommerdekk fra alle segmenter: Nokian, Pirelli, Michelin, Maxxis, Yokohama, Kumho og Goodyear. Dette er dekk som passer våre kjøreforhold i Oslo- og Akershus-området.

Klikk her for å se våre sommerdekk

Ta turen innom vår butikk i Smalvollveien 6 i Oslo, så hjelper vi deg med å finne riktige dekk til deg og ditt kjøretøy.


Vinterdekk - Oslo & Akershus

Å velge riktig vinterdekk kan redde liv, særlig på våt vei eller hvis du må bråbremse.

Hos Holmen AS Bilgummiverksted får du profesjonell hjelp med å velge riktig vinterdekk for både din sikkerhet og bilen din. Vi har et stort utvalg av vinterdekk fra alle segmenter for eksempel Nokian, Pirelli, Michelin, Maxxis, Yokohama, Kumho og Goodyear. Dette er dekk som passer våre kjøreforhold i Oslo og Akershus området.

Nye dekk i Oslo og Akershus – Kontakt Holmen AS Bilgummiverksted!

Dekkskifte - Oslo & Akershus

Vi skifter dekk! Fra 1. november til første mandag etter 2. Påskedag må alle biler ha dekk med minimum tre millimeter mønsterdybde. Ønsker du å slippe å knote med dekkskift selv? Holmen AS Bilgummiverksted tar jobben! Ring oss i dag og bestill time for dekkskift på din bil, slik at den er klar for til ny sesong.

Skifte av dekk - Oslo & Akershus

Personvern