top of page

Dekk - Oslo

Dekk til alle typer kjøretøy!

Bor du i Oslo og trenger nye dekk til bilen - da bør du sjekke med oss! Som fri og uavhengig dekkforhandler og medlem av Dekkpartner-kjeden fører vi et bredt utvalg av dekk der vi legger vekt på kvalitet, sikkerhet, komfort og god totaløkonomi. 

Uansett om du er på jakt etter nye sommerdekk eller vinterdekk i Oslo så har vi det rette alternativet for deg. Med mange års erfaring vet vi hva som skal til for å gi deg økt trygghet og kjøreglede på krevende norske veier. Vi har et stort utvalg av dekk og felger både til personbil, varebil, SUV og 4x4.

Trenger du hjelp til dekkskift eller å velge nye dekk - ta gjerne kontakt med oss for råd og veiledning.

 

Vi skaffer dekk til alle typer kjøretøy! Alt fra trillebår til anleggsmaskiner. Vi reparerer alle typer dekk og slanger,

Vi tilbyr også felgretting, noe som er blitt veldig aktuelt de seneste årene.

Dekk oslo

Sommerdekk - Oslo

Vi hos Holmen AS Bilgummiverksted er opptatt av at våre kunder i områdene rundt Oslo og Akershus skal føle seg sikre på veien. Med vår kunnskap og erfaring finner vi riktige sommerdekke som passer din bil.

Vi har et stort utvalg av sommerdekk fra alle segmenter: Nokian, Pirelli, Michelin, Maxxis, Yokohama, Kumho og Goodyear.

Når det kommer til sommerdekk stiller de som regel de samme kravene til dekkene uansett hvor man befinner seg i verden. De viktigste egenskapene til gode sommerdekk er at de skal ha en god evne til å motstå vannplaning, ha et godt sidegrep og en kort bremselengde. Dette gjør at du ikke mister kontrollen og føler deg mer sikker når du er på vei til jobb, kjøretur til hytta eller skal levere i barnehagen. Vi skaffer deg de beste dekkene til både våt og tørr vei, enten du prioriterer støydemping og komfort eller andre egenskaper på dine sommerdekk.

Vinterdekk - Oslo

Bor du i Oslo og trenger nye vinterdekk kan du være trygg på at vi vet hvilke dekk som passer for deg og bilen din, enten du bestemmer deg for piggdekk eller piggfrie dekk. Vinterdekk brukes under svært varierende forhold, og mange dekk-egenskaper må kombineres i ett og samme dekk.  Hos Holmen AS Bilgummiverksted får du profesjonell hjelp med å velge riktig vinterdekk for både din sikkerhet og bilen din.

 

Vi har et stort utvalg av vinterdekk fra alle segmenter for eksempel Nokian, Pirelli, Michelin, Maxxis, Yokohama, Kumho og Goodyear. Dette er dekk som passer våre kjøreforhold i Oslo og Akershus området.

Dekkskift - Oslo

Vi skifter dine dekk! Bor du i Oslo og ønsker du å slippe å knote med dekkskift selv? Holmen AS Bilgummiverksted tar jobben!

Ring oss i dag og bestill time for dekkskift på din bil, slik at den er klar til ny sesong. Vi er godkjent som dekkverksted av Statens Vegvesen. Hos oss kan du være sikker på at alt arbeid blir utført på en profesjonell og trafikksikker måte. Vi har godkjent teknisk utstyr, god kvalitetssikring og lang erfaring med reparasjon og omlegg av dekk.

Litt av vårt utvalg:

Sommerdekk oslo
Goodyear sommerdekk Oslo
Sommerdekk Oslo
Nokian Vinterdekk Oslo
Michelin sommerdekk Oslo
Pirelli sommerdekk Oslo
Hankook_grå.jpg
cooper-grå.jpg
Sailun grå.jpg
Dekkpartner_9763.jpg

Dekk til alle typer kjøretøy!

Vi har et bredt utvalg av dekk til både personbil, varebil, MC  og tilhengere.  I tillegg skaffer vi alt av smådekk og spesialdekk til alle typer redskaper og kjøretøyer.

bottom of page