top of page

Felger - Oslo

Er du på jakt etter nye felger og bor i Oslo bør du sjekke med oss! Vi fører felger fra de aller fleste importører i Norge og kan finne akkurat de rette felgene til din bil, uansett prisklasse. Vi leverer felger til både personbil, varebil, SUV og 4x4.

Felger er med på å gi bilen særpreg og stil, men utseende på felgene handler også om hva som er praktisk. Velger man for eksempel en åpen felg er disse ofte lettere å holde rene enn de mer tettere felgene. En åpen felg kan derimot være upraktisk om vinteren da snøen pakker seg lettere, som igjen kan føre til ubalanse.

Uansett om du er på jakt etter klassiske, sportslige, femeikede, store eller andre spesifikke felger kan vi hos Holmen Bilgummiverksted ganske sikkert hjelpe deg på vei. Utvalget er meget stort, så vi anbefaler at du kommer innom oss for en hyggelig felgprat. Du finner oss i Smallvollveien 6, Bryn i Oslo

Felger Oslo
Felger Oslo_Holmen2.jpg

Felger med populære og

tidsriktige design!

Er du på jakt etter nye felger og bor i Oslo bør du sjekke med oss! Aldri har utvalget vårt vært større!

Et unikt utvalg av felger
Felger Oslo Holmen Bilgummi

Vi tilbyr felger fra de største importørene i Norge og har en rekke kjente felg-merker som OZ Racing, MSW, MAK, BEYERN, CMS, TSW, MOMO, MANDRUS, VERTINI, AVANTGARDE, BLACK RHINO, PH EDITION, TRINITY, SENTO m.fl.

OZ_Racing_grå.jpg
MSW logo.png
logo-mak-106.gif
beyern grå.jpg
cms_logo.jpg
tsw_logo_grayscale.jpg
momo grå2.jpg
vertini-grå.jpg
logo_Black-Rhino.gif
PH_Edition_grå.jpg
Trinity-grå.jpg
Sento grå.png
bottom of page